A nyári hőségben is vigyázzunk állatainkra!

Aktuális, 2018. augusztus. 10. péntek, 08:41, 20 olvasás, Böjtös Andrea

​A hirtelen jött kánikula és a tartós meleg hozzánk hasonlóan kedvenceinket is megviseli, így fontos, hogy az egészségük védelme érdekében megfelelően gondoskodjunk róluk.
Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2017. december. 22. péntek, 22:38, 519 olvasás, Böjtös Andrea

​Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Köszönjük Támogatóinknak!

Aktuális, 2017. október. 12. csütörtök, 19:45, 655 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1362 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.737.666 forint, mely az előző évekhez képest kicsit csökkent, de így is hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:11, 651 olvasás, Böjtös Andrea

​2017. október 1-én, vasárnap a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség ismét megtartja hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából.
Állati jó Családi Nap!

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:02, 869 olvasás, Böjtös Andrea

​A Sirius Alapítvány is részt vesz az Ö.T.H.É.T. Egyesület Pest Megyei Tagozata által megrendezésre kerülő Állati Jó Családi Napon! Önkénteseinkkel és néhány kutyusunkkal együtt várunk szeretettel minden állatbarátot! Kattintson a részletekért!
Befogadókat keresünk!

Aktuális, 2017. június. 28. szerda, 22:11, 751 olvasás, Böjtös Andrea

Kedves Állatbarát! A Sirius Alapítvány a legnagyobb igyekezete ellenére sem tud minden rászoruló állatot befogadni. Sajnos a korlátozott férőhelyek miatt folyamatos teltházzal üzemel az érdi menhely már évek óta. Még nagyobb problémát okoz a környéken a felelőtlenül szaporodni hagyott macskák rohamosan növekvő létszáma.
Támogatott ivartalanítási akció érdi állattartóknak!

Aktuális, 2017. május. 07. vasárnap, 18:35, 1015 olvasás, Böjtös Andrea

​05.25. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 07.30-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! Az akciót a dm Kft. támogatásából, az ÉRD Női Kézilabda csapat kiválóságainak köszönhetően tudjuk megvalósítani gazdával rendelkező érdi kutyák és macskák számára. Ne higgyen a rémhíreknek! Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás! Ha Ön eddig csak magas ára miatt nem tudta megoperáltatni kedvencét, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében átvállaljuk. Az akció 2017.05.10-tõl 2017.07.30-ig tart.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Aktuális, 2017. április. 13. csütörtök, 20:52, 401 olvasás, Böjtös Andrea

​Tájékoztatjuk a kedves Állatbarátokat, akik kutyus örökbefogadást terveznek, hogy az Érdi Állatmenhely a húsvéti ünnepek alatt is változatlan nyitvatartással várja a látogatókat és érdeklődőket, de a már korábban lefoglaltakon kívül április 14-én és 15-én kivételesen nem adunk ki állatot. Megértésüket köszönjük! Sirius Csapat
Életmentő 1%

Aktuális, 2017. január. 31. kedd, 00:03, 2506 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
BÚÉK!

Aktuális, 2017. január. 01. vasárnap, 19:02, 482 olvasás, Böjtös Andrea

​Kívánjuk, hogy 2017 az előző évekhez képest eredményesebb, szerencsésebb, szenvedésektől mentes legyen! Állatokat mentő barátainknak és saját magunknak szóló kívánságunk, hogy legyen felelősebb állattartási kultúra, minél kevesebb fájdalom, elárvult, bajba jutott kutya és macska!
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 83 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »