Támogatott ivartalanítási akció érdi állattartóknak!

Aktuális, 2017. május. 07. vasárnap, 18:35, 298 olvasás, Böjtös Andrea

​05.25. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 07.30-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! Az akciót a dm Kft. támogatásából, az ÉRD Női Kézilabda csapat kiválóságainak köszönhetően tudjuk megvalósítani gazdával rendelkező érdi kutyák és macskák számára. Ne higgyen a rémhíreknek! Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás! Ha Ön eddig csak magas ára miatt nem tudta megoperáltatni kedvencét, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében átvállaljuk. Az akció 2017.05.10-tõl 2017.07.30-ig tart.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Aktuális, 2017. április. 13. csütörtök, 20:52, 204 olvasás, Böjtös Andrea

​Tájékoztatjuk a kedves Állatbarátokat, akik kutyus örökbefogadást terveznek, hogy az Érdi Állatmenhely a húsvéti ünnepek alatt is változatlan nyitvatartással várja a látogatókat és érdeklődőket, de a már korábban lefoglaltakon kívül április 14-én és 15-én kivételesen nem adunk ki állatot. Megértésüket köszönjük! Sirius Csapat
Életmentő 1%

Aktuális, 2017. január. 31. kedd, 00:03, 2273 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
BÚÉK!

Aktuális, 2017. január. 01. vasárnap, 19:02, 324 olvasás, Böjtös Andrea

​Kívánjuk, hogy 2017 az előző évekhez képest eredményesebb, szerencsésebb, szenvedésektől mentes legyen! Állatokat mentő barátainknak és saját magunknak szóló kívánságunk, hogy legyen felelősebb állattartási kultúra, minél kevesebb fájdalom, elárvult, bajba jutott kutya és macska!
Vigyázzunk kedvenceinkre!

Aktuális, 2016. december. 29. csütörtök, 21:42, 328 olvasás, Böjtös Andrea

​KEDVES TŰZIJÁTÉKOZÓ! A felelős állattartók nevében kérem Önt, tartsa be a tűzijátékozásra vonatkozó előírt időkorlátot! Mert hiába vigyázunk december 31-én 18 órától hajnali 6 óráig kutyáinkra, macskáinkra, lovainkra, egyéb háziállatainkra, ha már napokkal korábban is féltenünk kell őket!
Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2016. december. 23. péntek, 12:32, 326 olvasás, Böjtös Andrea

Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Takarókat gyűjtünk!

Aktuális, 2016. október. 20. csütörtök, 08:57, 427 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!Közeledik a hideg idő, így a menhelyen is egyre fontosabb, hogy kutyáink jól szigetelt házakban és bélelt, meleg helyen pihenhessenek.Takarókat, pokrócokat, szőnyegeket gyűjtünk, amiket az épületekben használunk védenceink kosaraiba, fekhelyeire. Tökéletesen megfelelnek az elhasznált törülközők, ágynemű huzatok, lepedők, ruhafélék, kabátok is, és minden, ami nem tollal vagy szivaccsal bélelt (sajnos ezeket villámgyorsan darabokra szedik). Közepes méretű kutyaházaknak is nagyon örülünk! Állataink nevében köszönünk minden felajánlást!
Köszönjük!

Aktuális, 2016. szeptember. 28. szerda, 11:39, 322 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük minden kedves támogatónknak, aki adója egy százalékának felajánlásával segíti a Sirius Állatmenhely munkáját, ahol folyamatosan legalább 110-120 kutyáról és 25-30 macskáról, valamint sok egyéb háziállatról gondoskodunk! Támogatásuk nagyon fontos védenceink állatorvosi költségeinek és élelmezésük finanszírozásához.
Rajzpályázat az Ö.T.H.É.T. Egyesület szervezésében

Aktuális, 2016. szeptember. 04. vasárnap, 20:12, 639 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Gyerekek! Kedves Szülők! Az Ö.T.H.É.T. Egyesület immár 3. alkalommal indítja útjára rajzpályázatát Érden, az Állatok Világnapja alkalmából, melyet minden évben október 4-én ünnepelünk az egész világon. Örömmel várják a gyermekek kedvenc állataikról készített rajzait.
ÉNFESZT 2016

Aktuális, 2016. szeptember. 01. csütörtök, 20:34, 335 olvasás, Böjtös Andrea

Ezúton is köszönjük a lehetőséget a Szepes Gyula Művelődési Központnak, hogy az általuk 09.03-án szervezett ÉNFESZT (ÉRDI NAPOK hivatalos nyitó rendezvénye) programján a Sirius Alapítvány is részt vehet. Önkénteseinkkel és néhány védencünkkel szeretettel várjuk az állatbarát érdeklődőket!
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 76 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »