Felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:11, 104 olvasás, Böjtös Andrea

​2017. október 1-én, vasárnap a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség ismét megtartja hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából.
Állati jó Családi Nap!

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:02, 124 olvasás, Böjtös Andrea

​A Sirius Alapítvány is részt vesz az Ö.T.H.É.T. Egyesület Pest Megyei Tagozata által megrendezésre kerülő Állati Jó Családi Napon! Önkénteseinkkel és néhány kutyusunkkal együtt várunk szeretettel minden állatbarátot! Kattintson a részletekért!
Befogadókat keresünk!

Aktuális, 2017. június. 28. szerda, 22:11, 252 olvasás, Böjtös Andrea

Kedves Állatbarát! A Sirius Alapítvány a legnagyobb igyekezete ellenére sem tud minden rászoruló állatot befogadni. Sajnos a korlátozott férőhelyek miatt folyamatos teltházzal üzemel az érdi menhely már évek óta. Még nagyobb problémát okoz a környéken a felelőtlenül szaporodni hagyott macskák rohamosan növekvő létszáma.
Támogatott ivartalanítási akció érdi állattartóknak!

Aktuális, 2017. május. 07. vasárnap, 18:35, 393 olvasás, Böjtös Andrea

​05.25. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 07.30-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! Az akciót a dm Kft. támogatásából, az ÉRD Női Kézilabda csapat kiválóságainak köszönhetően tudjuk megvalósítani gazdával rendelkező érdi kutyák és macskák számára. Ne higgyen a rémhíreknek! Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás! Ha Ön eddig csak magas ára miatt nem tudta megoperáltatni kedvencét, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében átvállaljuk. Az akció 2017.05.10-tõl 2017.07.30-ig tart.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Aktuális, 2017. április. 13. csütörtök, 20:52, 286 olvasás, Böjtös Andrea

​Tájékoztatjuk a kedves Állatbarátokat, akik kutyus örökbefogadást terveznek, hogy az Érdi Állatmenhely a húsvéti ünnepek alatt is változatlan nyitvatartással várja a látogatókat és érdeklődőket, de a már korábban lefoglaltakon kívül április 14-én és 15-én kivételesen nem adunk ki állatot. Megértésüket köszönjük! Sirius Csapat
Életmentő 1%

Aktuális, 2017. január. 31. kedd, 00:03, 2365 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
BÚÉK!

Aktuális, 2017. január. 01. vasárnap, 19:02, 370 olvasás, Böjtös Andrea

​Kívánjuk, hogy 2017 az előző évekhez képest eredményesebb, szerencsésebb, szenvedésektől mentes legyen! Állatokat mentő barátainknak és saját magunknak szóló kívánságunk, hogy legyen felelősebb állattartási kultúra, minél kevesebb fájdalom, elárvult, bajba jutott kutya és macska!
Vigyázzunk kedvenceinkre!

Aktuális, 2016. december. 29. csütörtök, 21:42, 364 olvasás, Böjtös Andrea

​KEDVES TŰZIJÁTÉKOZÓ! A felelős állattartók nevében kérem Önt, tartsa be a tűzijátékozásra vonatkozó előírt időkorlátot! Mert hiába vigyázunk december 31-én 18 órától hajnali 6 óráig kutyáinkra, macskáinkra, lovainkra, egyéb háziállatainkra, ha már napokkal korábban is féltenünk kell őket!
Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2016. december. 23. péntek, 12:32, 349 olvasás, Böjtös Andrea

Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Takarókat gyűjtünk!

Aktuális, 2016. október. 20. csütörtök, 08:57, 484 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!Közeledik a hideg idő, így a menhelyen is egyre fontosabb, hogy kutyáink jól szigetelt házakban és bélelt, meleg helyen pihenhessenek.Takarókat, pokrócokat, szőnyegeket gyűjtünk, amiket az épületekben használunk védenceink kosaraiba, fekhelyeire. Tökéletesen megfelelnek az elhasznált törülközők, ágynemű huzatok, lepedők, ruhafélék, kabátok is, és minden, ami nem tollal vagy szivaccsal bélelt (sajnos ezeket villámgyorsan darabokra szedik). Közepes méretű kutyaházaknak is nagyon örülünk! Állataink nevében köszönünk minden felajánlást!
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 79 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »