Vigyázzunk kedvenceinkre!

Aktuális, 2018. december. 29. szombat, 21:00, 214 olvasás, Böjtös Andrea

​KEDVES TŰZIJÁTÉKOZÓ! A felelős állattartók nevében kérjük Önt, tartsa be a tűzijátékozásra vonatkozó előírt időkorlátot! Mert hiába vigyázunk december 31-én 18 órától hajnali 6 óráig kutyáinkra, macskáinkra, lovainkra, egyéb háziállatainkra, ha már napokkal korábban is féltenünk kell őket!
Kiskarácsony a menhelyen

Aktuális, 2018. december. 10. hétfő, 08:43, 111 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Támogatóink, Önkénteseink, Szimpatizánsaink!Nagy szeretettel meghívjuk Önöket a december 22-ére tervezett kis karácsonyi összejövetelünkre, melynek kapcsán a képen látható, udvarunk közepén álló fát szeretnénk feldíszíteni! Ugyan nem fenyő, de igazi túlélő örökzöld! :-)
Takarókat gyűjtünk!

Aktuális, 2018. október. 25. csütörtök, 08:57, 152 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!Közeledik a hideg idő, így a menhelyen is egyre fontosabb, hogy kutyáink jól szigetelt házakban és bélelt, meleg helyen pihenhessenek.Takarókat, pokrócokat, szőnyegeket gyűjtünk, amiket az épületekben használunk védenceink kosaraiba, fekhelyeire. Tökéletesen megfelelnek az elhasznált törülközők, ágynemű huzatok, lepedők, ruhafélék, kabátok is, és minden, ami nem tollal vagy szivaccsal bélelt (sajnos ezeket villámgyorsan darabokra szedik). Közepes méretű kutyaházaknak is nagyon örülünk! Állataink nevében köszönünk minden felajánlást!
Köszönjük az 1%-ot!

Aktuális, 2018. október. 24. szerda, 21:57, 163 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1321 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.985.934 forint, hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Állatok Világnapja

Aktuális, 2018. október. 04. csütörtök, 09:19, 139 olvasás, Böjtös Andrea

​Az Állatok Világnapja az állatszeretetéről ismert Assisi Szent Ferenc ünnepe, de világszerte, így 1991 óta Magyarországon is minden év október első vasárnapján tartják (Assisi Szent Ferenc már a XIII. század elején azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen).
Állati Jó idén is!

Aktuális, 2018. augusztus. 27. hétfő, 09:01, 280 olvasás, Böjtös Andrea

​Szeretettel várjuk ismét az állatbarátokat a már hagyományosnak mondható rendezvényre Érd Központjában! Köszönjük szépen a meghívást az Öthét Egyesületnek! A részletekért kattintson!
A nyári hőségben is vigyázzunk állatainkra!

Aktuális, 2018. augusztus. 10. péntek, 08:41, 220 olvasás, Böjtös Andrea

​A hirtelen jött kánikula és a tartós meleg hozzánk hasonlóan kedvenceinket is megviseli, így fontos, hogy az egészségük védelme érdekében megfelelően gondoskodjunk róluk.
Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2017. december. 22. péntek, 22:38, 798 olvasás, Böjtös Andrea

​Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Köszönjük Támogatóinknak!

Aktuális, 2017. október. 12. csütörtök, 19:45, 931 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1362 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.737.666 forint, mely az előző évekhez képest kicsit csökkent, de így is hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:11, 926 olvasás, Böjtös Andrea

​2017. október 1-én, vasárnap a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség ismét megtartja hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából.
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 87 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »