Támogatott Ivartalanítási Program az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!

Aktuális, 2022. október. 03. hétfő, 07:54, 389 olvasás, Böjtös Andrea

​A Támogatott Ivartalanítási Programba sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Összesen 148 jelentkező kutya/cica műtétjét támogatjuk a programban.Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 2022.12.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! Örömmel értesítjük Önöket, hogy folytatjuk ivartalanítási programunkat az érdi állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.
Életmentő 1%

Aktuális, 2022. január. 17. hétfő, 09:21, 602 olvasás, Böjtös Andrea

Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2021. december. 22. szerda, 03:00, 203 olvasás, Böjtös Andrea

Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Vigyázzunk kedvenceinkre!

Aktuális, 2021. december. 12. vasárnap, 21:42, 173 olvasás, Böjtös Andrea

​KEDVES TŰZIJÁTÉKOZÓ! A felelős állattartók nevében kérem Önt, tartsa be a tűzijátékozásra vonatkozó előírt időkorlátot! Mert hiába vigyázunk december 31-én 18 órától hajnali 6 óráig kutyáinkra, macskáinkra, lovainkra, egyéb háziállatainkra, ha már napokkal korábban is féltenünk kell őket!

Aktuális, 2021. augusztus. 30. hétfő, 15:05, 906 olvasás, Böjtös Andrea

​❗️12.10. A támogatott ivartalanítási programra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 12.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️Örömmel értesítjük Önöket, hogy folytatjuk ivartalanítási programunkat az érdi állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.
Életmentő 1%

Aktuális, 2021. augusztus. 30. hétfő, 09:21, 1769 olvasás, Böjtös Andrea

Támogatott ivartalanítás!

Aktuális, 2020. december. 01. kedd, 08:45, 1467 olvasás, Böjtös Andrea

❗️02.05. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 03.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️
Látogatás stop!

Aktuális, 2020. november. 14. szombat, 08:48, 1116 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az Érdi Állatmenhely - Érd MJV Polgármesterével történt egyeztetés alapján - új intézkedéseket vezet be.11.08-tól a menhelyen sajnos csak előzetes bejelentkezést követően tudunk látogatókat fogadni. Kérjük, hogy a menhely területére csak arcmaszkban lépjenek be, indokolt esetben (pl. saját kutya hazavitele) munkatársaink a kapun kívül fogadják Önöket.
Tájékoztatás

Aktuális, 2020. július. 31. péntek, 10:29, 1151 olvasás, Böjtös Andrea

​Tájékoztatás! Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy 2020. augusztus 1-től az Érdi Ebrendészeti Telep és Állatmenhely vagyonvédelmét éjjeliőr munkatársak helyett távfelügyeleti szolgálattal oldjuk meg.
Támogatott ivartalanítás!

Aktuális, 2020. július. 29. szerda, 08:45, 1687 olvasás, Böjtös Andrea

❗️08.17. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 10.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️Ivartalanítási akció újra az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!​ Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Érdi Civil Licit jótékonysági oldal segítségével összegyűlt támogatásból folytathatjuk ivartalanítási akciónkat az állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 109 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »