Aktuális, 2023. május. 10. szerda, 09:21, 651 olvasás, Böjtös Andrea

Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani! ----------oldaltörés---------- A Sirius Alapítvány évente több száz kutyának és sok macskának ad új esélyt az Életre. Adója egy százalékának felajánlásával Ön is segíthet, hogy folytatni tudjuk! Nem kell mást tennie, mint adóbevallásán megadni a támogatandó szervezet adószámát.A Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány adószáma: 18707379-1-13 A kedves Felajánlóknak sajnos nem tudjuk egyenként megköszönni a támogatást, hiszen az adózók személyi adatai nem nyilvánosak, de ezúton is hálásan köszönjük Mindenkinek, aki segíti munkánkat! Hogyan rendelkezhet adója 1+1 százalékáról? Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2023. május 22-ig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti. https://nav.gov.hu/ado/szja1_1/11-os-rendelkezes-2023-ban/11-os-rendelkezes-2023-ban
Takarókat gyűjtünk!

Aktuális, 2022. december. 11. vasárnap, 08:57, 724 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!Közeledik a hideg idő, így a menhelyen is egyre fontosabb, hogy kutyáink jól szigetelt házakban és bélelt, meleg helyen pihenhessenek.Takarókat, pokrócokat, gyűjtünk, amiket az épületekben használunk védenceink kosaraiba, fekhelyeire. Tökéletesen megfelelnek az elhasznált törülközők, ágynemű huzatok, lepedők, ruhafélék, kabátok is, és minden, ami nem tollal vagy szivaccsal bélelt (sajnos ezeket villámgyorsan darabokra szedik). Közepes méretű kutyaházaknak is nagyon örülünk! Állataink nevében köszönünk minden felajánlást!
Támogatott Ivartalanítási Program az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!

Aktuális, 2022. október. 03. hétfő, 07:54, 878 olvasás, Böjtös Andrea

​A Támogatott Ivartalanítási Programba sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Összesen 148 jelentkező kutya/cica műtétjét támogatjuk a programban.Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 2022.12.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! Örömmel értesítjük Önöket, hogy folytatjuk ivartalanítási programunkat az érdi állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.

Aktuális, 2022. január. 17. hétfő, 09:21, 1167 olvasás, Böjtös Andrea

Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2021. december. 22. szerda, 03:00, 729 olvasás, Böjtös Andrea

Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Vigyázzunk kedvenceinkre!

Aktuális, 2021. december. 12. vasárnap, 21:42, 674 olvasás, Böjtös Andrea

​KEDVES TŰZIJÁTÉKOZÓ! A felelős állattartók nevében kérem Önt, tartsa be a tűzijátékozásra vonatkozó előírt időkorlátot! Mert hiába vigyázunk december 31-én 18 órától hajnali 6 óráig kutyáinkra, macskáinkra, lovainkra, egyéb háziállatainkra, ha már napokkal korábban is féltenünk kell őket!

Aktuális, 2021. augusztus. 30. hétfő, 15:05, 1137 olvasás, Böjtös Andrea

​❗️12.10. A támogatott ivartalanítási programra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 12.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️Örömmel értesítjük Önöket, hogy folytatjuk ivartalanítási programunkat az érdi állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.

Aktuális, 2021. augusztus. 30. hétfő, 09:21, 2011 olvasás, Böjtös Andrea

Támogatott ivartalanítás!

Aktuális, 2020. december. 01. kedd, 08:45, 1630 olvasás, Böjtös Andrea

❗️02.05. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 03.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️
Látogatás stop!

Aktuális, 2020. november. 14. szombat, 08:48, 1279 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az Érdi Állatmenhely - Érd MJV Polgármesterével történt egyeztetés alapján - új intézkedéseket vezet be.11.08-tól a menhelyen sajnos csak előzetes bejelentkezést követően tudunk látogatókat fogadni. Kérjük, hogy a menhely területére csak arcmaszkban lépjenek be, indokolt esetben (pl. saját kutya hazavitele) munkatársaink a kapun kívül fogadják Önöket.
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 111 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »