Állati Jó idén is!

Aktuális, 2018. augusztus. 27. hétfő, 09:01, 141 olvasás, Böjtös Andrea

​Szeretettel várjuk ismét az állatbarátokat a már hagyományosnak mondható rendezvényre Érd Központjában! Köszönjük szépen a meghívást az Öthét Egyesületnek! A részletekért kattintson!
A nyári hőségben is vigyázzunk állatainkra!

Aktuális, 2018. augusztus. 10. péntek, 08:41, 105 olvasás, Böjtös Andrea

​A hirtelen jött kánikula és a tartós meleg hozzánk hasonlóan kedvenceinket is megviseli, így fontos, hogy az egészségük védelme érdekében megfelelően gondoskodjunk róluk.
Életmentő 1%

Aktuális, 2018. január. 22. hétfő, 00:03, 1003 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2017. december. 22. péntek, 22:38, 643 olvasás, Böjtös Andrea

​Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Köszönjük Támogatóinknak!

Aktuális, 2017. október. 12. csütörtök, 19:45, 791 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1362 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.737.666 forint, mely az előző évekhez képest kicsit csökkent, de így is hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:11, 799 olvasás, Böjtös Andrea

​2017. október 1-én, vasárnap a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség ismét megtartja hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából.
Állati jó Családi Nap!

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:02, 993 olvasás, Böjtös Andrea

​A Sirius Alapítvány is részt vesz az Ö.T.H.É.T. Egyesület Pest Megyei Tagozata által megrendezésre kerülő Állati Jó Családi Napon! Önkénteseinkkel és néhány kutyusunkkal együtt várunk szeretettel minden állatbarátot! Kattintson a részletekért!
Befogadókat keresünk!

Aktuális, 2017. június. 28. szerda, 22:11, 790 olvasás, Böjtös Andrea

Kedves Állatbarát! A Sirius Alapítvány a legnagyobb igyekezete ellenére sem tud minden rászoruló állatot befogadni. Sajnos a korlátozott férőhelyek miatt folyamatos teltházzal üzemel az érdi menhely már évek óta. Még nagyobb problémát okoz a környéken a felelőtlenül szaporodni hagyott macskák rohamosan növekvő létszáma.
Támogatott ivartalanítási akció érdi állattartóknak!

Aktuális, 2017. május. 07. vasárnap, 18:35, 1091 olvasás, Böjtös Andrea

​05.25. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 07.30-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! Az akciót a dm Kft. támogatásából, az ÉRD Női Kézilabda csapat kiválóságainak köszönhetően tudjuk megvalósítani gazdával rendelkező érdi kutyák és macskák számára. Ne higgyen a rémhíreknek! Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás! Ha Ön eddig csak magas ára miatt nem tudta megoperáltatni kedvencét, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében átvállaljuk. Az akció 2017.05.10-tõl 2017.07.30-ig tart.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Aktuális, 2017. április. 13. csütörtök, 20:52, 421 olvasás, Böjtös Andrea

​Tájékoztatjuk a kedves Állatbarátokat, akik kutyus örökbefogadást terveznek, hogy az Érdi Állatmenhely a húsvéti ünnepek alatt is változatlan nyitvatartással várja a látogatókat és érdeklődőket, de a már korábban lefoglaltakon kívül április 14-én és 15-én kivételesen nem adunk ki állatot. Megértésüket köszönjük! Sirius Csapat
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 85 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »