Támogatott Ivartalanítási Program az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!

Aktuális, 2021. augusztus. 30. hétfő, 15:05, 383 olvasás, Böjtös Andrea

​❗️12.10. A támogatott ivartalanítási programra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 12.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️Örömmel értesítjük Önöket, hogy folytatjuk ivartalanítási programunkat az érdi állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.
Életmentő 1%

Aktuális, 2021. augusztus. 30. hétfő, 09:21, 1230 olvasás, Böjtös Andrea

Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
Támogatott ivartalanítás!

Aktuális, 2020. december. 01. kedd, 08:45, 957 olvasás, Böjtös Andrea

❗️02.05. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 03.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️
Látogatás stop!

Aktuális, 2020. november. 14. szombat, 08:48, 709 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az Érdi Állatmenhely - Érd MJV Polgármesterével történt egyeztetés alapján - új intézkedéseket vezet be.11.08-tól a menhelyen sajnos csak előzetes bejelentkezést követően tudunk látogatókat fogadni. Kérjük, hogy a menhely területére csak arcmaszkban lépjenek be, indokolt esetben (pl. saját kutya hazavitele) munkatársaink a kapun kívül fogadják Önöket.
Tájékoztatás

Aktuális, 2020. július. 31. péntek, 10:29, 734 olvasás, Böjtös Andrea

​Tájékoztatás! Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy 2020. augusztus 1-től az Érdi Ebrendészeti Telep és Állatmenhely vagyonvédelmét éjjeliőr munkatársak helyett távfelügyeleti szolgálattal oldjuk meg.
Támogatott ivartalanítás!

Aktuális, 2020. július. 29. szerda, 08:45, 1096 olvasás, Böjtös Andrea

❗️08.17. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 10.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️Ivartalanítási akció újra az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!​ Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Érdi Civil Licit jótékonysági oldal segítségével összegyűlt támogatásból folytathatjuk ivartalanítási akciónkat az állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.
Újranyit a menhely!

Aktuális, 2020. május. 26. kedd, 10:38, 679 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok! Május 29-től az Érdi Állatmenhely bizonyos korlátozásokkal ismét látogatható!
Látogatás stop :-(

Aktuális, 2020. március. 19. csütörtök, 15:21, 901 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok! A coronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az Érdi Állatmenhely - Érd MJV Önkormányzatával egyeztetve - új intézkedéseket vezetett be.
Életmentő 1%

Aktuális, 2020. február. 11. kedd, 09:21, 874 olvasás, Böjtös Andrea

BÚÉK!

Aktuális, 2020. január. 01. szerda, 20:30, 467 olvasás, Böjtös Andrea

​Kívánjuk, hogy 2020 az előző évekhez képest eredményesebb, szerencsésebb, szenvedésektől mentes legyen! Állatokat mentő barátainknak és saját magunknak szóló kívánságunk, hogy legyen felelősebb állattartási kultúra, minél kevesebb fájdalom, elárvult, bajba jutott kutya és macska!
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 105 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »