Aktuális, 2022. január. 17. hétfő, 09:21, 496 olvasás, Böjtös Andrea

Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
Támogatott Ivartalanítási Program az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!

Aktuális, 2021. augusztus. 30. hétfő, 15:05, 792 olvasás, Böjtös Andrea

​❗️12.10. A támogatott ivartalanítási programra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 12.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️Örömmel értesítjük Önöket, hogy folytatjuk ivartalanítási programunkat az érdi állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.

Aktuális, 2021. augusztus. 30. hétfő, 09:21, 1639 olvasás, Böjtös Andrea

Támogatott ivartalanítás!

Aktuális, 2020. december. 01. kedd, 08:45, 1409 olvasás, Böjtös Andrea

❗️02.05. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 03.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️
Látogatás stop!

Aktuális, 2020. november. 14. szombat, 08:48, 1066 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az Érdi Állatmenhely - Érd MJV Polgármesterével történt egyeztetés alapján - új intézkedéseket vezet be.11.08-tól a menhelyen sajnos csak előzetes bejelentkezést követően tudunk látogatókat fogadni. Kérjük, hogy a menhely területére csak arcmaszkban lépjenek be, indokolt esetben (pl. saját kutya hazavitele) munkatársaink a kapun kívül fogadják Önöket.
Tájékoztatás

Aktuális, 2020. július. 31. péntek, 10:29, 1095 olvasás, Böjtös Andrea

​Tájékoztatás! Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy 2020. augusztus 1-től az Érdi Ebrendészeti Telep és Állatmenhely vagyonvédelmét éjjeliőr munkatársak helyett távfelügyeleti szolgálattal oldjuk meg.
Támogatott ivartalanítás!

Aktuális, 2020. július. 29. szerda, 08:45, 1591 olvasás, Böjtös Andrea

❗️08.17. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 10.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️Ivartalanítási akció újra az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!​ Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Érdi Civil Licit jótékonysági oldal segítségével összegyűlt támogatásból folytathatjuk ivartalanítási akciónkat az állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.
Újranyit a menhely!

Aktuális, 2020. május. 26. kedd, 10:38, 863 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok! Május 29-től az Érdi Állatmenhely bizonyos korlátozásokkal ismét látogatható!
Látogatás stop :-(

Aktuális, 2020. március. 19. csütörtök, 15:21, 1064 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok! A coronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az Érdi Állatmenhely - Érd MJV Önkormányzatával egyeztetve - új intézkedéseket vezetett be.

Aktuális, 2020. február. 11. kedd, 09:21, 1048 olvasás, Böjtös Andrea

« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 106 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »