Takarókat gyűjtünk!

Aktuális, 2018. október. 25. csütörtök, 08:57, 90 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!Közeledik a hideg idő, így a menhelyen is egyre fontosabb, hogy kutyáink jól szigetelt házakban és bélelt, meleg helyen pihenhessenek.Takarókat, pokrócokat, szőnyegeket gyűjtünk, amiket az épületekben használunk védenceink kosaraiba, fekhelyeire. Tökéletesen megfelelnek az elhasznált törülközők, ágynemű huzatok, lepedők, ruhafélék, kabátok is, és minden, ami nem tollal vagy szivaccsal bélelt (sajnos ezeket villámgyorsan darabokra szedik). Közepes méretű kutyaházaknak is nagyon örülünk! Állataink nevében köszönünk minden felajánlást!
Köszönjük az 1%-ot!

Aktuális, 2018. október. 24. szerda, 21:57, 88 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1321 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.985.934 forint, hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Állatok Világnapja

Aktuális, 2018. október. 04. csütörtök, 09:19, 97 olvasás, Böjtös Andrea

​Az Állatok Világnapja az állatszeretetéről ismert Assisi Szent Ferenc ünnepe, de világszerte, így 1991 óta Magyarországon is minden év október első vasárnapján tartják (Assisi Szent Ferenc már a XIII. század elején azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen).
Állati Jó idén is!

Aktuális, 2018. augusztus. 27. hétfő, 09:01, 220 olvasás, Böjtös Andrea

​Szeretettel várjuk ismét az állatbarátokat a már hagyományosnak mondható rendezvényre Érd Központjában! Köszönjük szépen a meghívást az Öthét Egyesületnek! A részletekért kattintson!
A nyári hőségben is vigyázzunk állatainkra!

Aktuális, 2018. augusztus. 10. péntek, 08:41, 173 olvasás, Böjtös Andrea

​A hirtelen jött kánikula és a tartós meleg hozzánk hasonlóan kedvenceinket is megviseli, így fontos, hogy az egészségük védelme érdekében megfelelően gondoskodjunk róluk.
Életmentő 1%

Aktuális, 2018. január. 22. hétfő, 00:03, 1110 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2017. december. 22. péntek, 22:38, 753 olvasás, Böjtös Andrea

​Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Köszönjük Támogatóinknak!

Aktuális, 2017. október. 12. csütörtök, 19:45, 874 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1362 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.737.666 forint, mely az előző évekhez képest kicsit csökkent, de így is hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:11, 880 olvasás, Böjtös Andrea

​2017. október 1-én, vasárnap a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség ismét megtartja hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából.
Állati jó Családi Nap!

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:02, 1069 olvasás, Böjtös Andrea

​A Sirius Alapítvány is részt vesz az Ö.T.H.É.T. Egyesület Pest Megyei Tagozata által megrendezésre kerülő Állati Jó Családi Napon! Önkénteseinkkel és néhány kutyusunkkal együtt várunk szeretettel minden állatbarátot! Kattintson a részletekért!
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 87 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »