Állati jó lesz! ;-)

Aktuális, 2019. szeptember. 03. kedd, 09:33, 201 olvasás, Böjtös Andrea

Ivartalanítási akció újra!

Aktuális, 2019. augusztus. 11. vasárnap, 17:42, 366 olvasás, Böjtös Andrea

❗️08.23. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 10.30-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️
Kérjük, szavazzanak védenceinkért!

Aktuális, 2019. április. 29. hétfő, 13:44, 301 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok! A Bayer Hungária Kft. Állategészségügyi részlege a felelős állattartási gyakorlat fontos elemeként mindig is kiemelt figyelmet fordított az állatvédelemre. Ennek a küldetésnek a szellemében meghirdették ismét a Foresto az állatmenhelyekért elnevezésű programjukat, melyen szavazatokat várnak!
Vigyázzunk kedvenceinkre!

Aktuális, 2018. december. 29. szombat, 21:00, 557 olvasás, Böjtös Andrea

​KEDVES TŰZIJÁTÉKOZÓ! A felelős állattartók nevében kérjük Önt, tartsa be a tűzijátékozásra vonatkozó előírt időkorlátot! Mert hiába vigyázunk december 31-én 18 órától hajnali 6 óráig kutyáinkra, macskáinkra, lovainkra, egyéb háziállatainkra, ha már napokkal korábban is féltenünk kell őket!
Kiskarácsony a menhelyen

Aktuális, 2018. december. 10. hétfő, 08:43, 470 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Támogatóink, Önkénteseink, Szimpatizánsaink!Nagy szeretettel meghívjuk Önöket a december 22-ére tervezett kis karácsonyi összejövetelünkre, melynek kapcsán a képen látható, udvarunk közepén álló fát szeretnénk feldíszíteni! Ugyan nem fenyő, de igazi túlélő örökzöld! :-)
Takarókat gyűjtünk!

Aktuális, 2018. október. 25. csütörtök, 08:57, 583 olvasás, Böjtös Andrea

​Kedves Állatbarátok!Közeledik a hideg idő, így a menhelyen is egyre fontosabb, hogy kutyáink jól szigetelt házakban és bélelt, meleg helyen pihenhessenek.Takarókat, pokrócokat, gyűjtünk, amiket az épületekben használunk védenceink kosaraiba, fekhelyeire. Tökéletesen megfelelnek az elhasznált törülközők, ágynemű huzatok, lepedők, ruhafélék, kabátok is, és minden, ami nem tollal vagy szivaccsal bélelt (sajnos ezeket villámgyorsan darabokra szedik). Közepes méretű kutyaházaknak is nagyon örülünk! Állataink nevében köszönünk minden felajánlást!
Köszönjük az 1%-ot!

Aktuális, 2018. október. 24. szerda, 21:57, 565 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1321 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.985.934 forint, hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Állatok Világnapja

Aktuális, 2018. október. 04. csütörtök, 09:19, 401 olvasás, Böjtös Andrea

​Az Állatok Világnapja az állatszeretetéről ismert Assisi Szent Ferenc ünnepe, de világszerte, így 1991 óta Magyarországon is minden év október első vasárnapján tartják (Assisi Szent Ferenc már a XIII. század elején azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen).
Állati Jó idén is!

Aktuális, 2018. augusztus. 27. hétfő, 09:01, 506 olvasás, Böjtös Andrea

​Szeretettel várjuk ismét az állatbarátokat a már hagyományosnak mondható rendezvényre Érd Központjában! Köszönjük szépen a meghívást az Öthét Egyesületnek! A részletekért kattintson!
A nyári hőségben is vigyázzunk állatainkra!

Aktuális, 2018. augusztus. 10. péntek, 08:41, 379 olvasás, Böjtös Andrea

​A hirtelen jött kánikula és a tartós meleg hozzánk hasonlóan kedvenceinket is megviseli, így fontos, hogy az egészségük védelme érdekében megfelelően gondoskodjunk róluk.
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 95 db. listázva 1-10   |   következő oldal   |   utolsó oldal »