Köszönjük az 1%-ot!

Aktuális, 2018. október. 24. szerda, 21:57, 706 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1321 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.985.934 forint, hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Állatok Világnapja

Aktuális, 2018. október. 04. csütörtök, 09:19, 506 olvasás, Böjtös Andrea

​Az Állatok Világnapja az állatszeretetéről ismert Assisi Szent Ferenc ünnepe, de világszerte, így 1991 óta Magyarországon is minden év október első vasárnapján tartják (Assisi Szent Ferenc már a XIII. század elején azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen).
Állati Jó idén is!

Aktuális, 2018. augusztus. 27. hétfő, 09:01, 648 olvasás, Böjtös Andrea

​Szeretettel várjuk ismét az állatbarátokat a már hagyományosnak mondható rendezvényre Érd Központjában! Köszönjük szépen a meghívást az Öthét Egyesületnek! A részletekért kattintson!
A nyári hőségben is vigyázzunk állatainkra!

Aktuális, 2018. augusztus. 10. péntek, 08:41, 467 olvasás, Böjtös Andrea

​A hirtelen jött kánikula és a tartós meleg hozzánk hasonlóan kedvenceinket is megviseli, így fontos, hogy az egészségük védelme érdekében megfelelően gondoskodjunk róluk.
Életmentő 1%

Aktuális, 2018. január. 22. hétfő, 00:03, 2043 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük minden Állatbarátnak, aki személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogatja küzdelmes munkánkat! Állataink teljes körű ellátását csak az Önök segítségével tudjuk megoldani!
Boldog karácsonyt!

Aktuális, 2017. december. 22. péntek, 22:38, 1148 olvasás, Böjtös Andrea

​Támogatóinknak, Örökbefogadóinknak, Önkénteseinknek és minden Állatbarátnak boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!​ Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban pénzzel, eleséggel vagy tárgyi adománnyal támogatta védenceinket!
Köszönjük Támogatóinknak!

Aktuális, 2017. október. 12. csütörtök, 19:45, 1344 olvasás, Böjtös Andrea

​Köszönjük Támogatóinknak! Az idei évben 1362 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek. A kiutalt összeg 5.737.666 forint, mely az előző évekhez képest kicsit csökkent, de így is hálásan köszönjük! A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!
Felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:11, 1249 olvasás, Böjtös Andrea

​2017. október 1-én, vasárnap a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség ismét megtartja hagyományos felvonulását az Állatok Világnapja alkalmából.
Állati jó Családi Nap!

Aktuális, 2017. szeptember. 25. hétfő, 08:02, 1465 olvasás, Böjtös Andrea

​A Sirius Alapítvány is részt vesz az Ö.T.H.É.T. Egyesület Pest Megyei Tagozata által megrendezésre kerülő Állati Jó Családi Napon! Önkénteseinkkel és néhány kutyusunkkal együtt várunk szeretettel minden állatbarátot! Kattintson a részletekért!
Befogadókat keresünk!

Aktuális, 2017. június. 28. szerda, 22:11, 1040 olvasás, Böjtös Andrea

Kedves Állatbarát! A Sirius Alapítvány a legnagyobb igyekezete ellenére sem tud minden rászoruló állatot befogadni. Sajnos a korlátozott férőhelyek miatt folyamatos teltházzal üzemel az érdi menhely már évek óta. Még nagyobb problémát okoz a környéken a felelőtlenül szaporodni hagyott macskák rohamosan növekvő létszáma.
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 99 db. listázva 11-20   |   következő oldal   |   utolsó oldal »