Ivartalanítási akció újra!
2019. augusztus. 11. vasárnap, 17:42
Ivartalanítási akció újra az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy Érd Megyei Jogú Város Civil pályázatán nyert összegből folytathatjuk ivartalanítási akciónkat az állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.

Ma Magyarországon több millió és egyre több kóbor állat él utcán éhezve, szenved biztos halálára várva sintértelepeken, többségük emberi felelőtlenség áldozatai. Minden megszülető kisállattal nő a túlszaporodás miatti halálesetek száma! Nem beszélve az ivarzással járó veszélyekről, betegségekről, balesetekről!
Ne higgyen a rémhíreknek! Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás!
Ha Ön eddig csak magas ára miatt nem tudta megoperáltatni kedvencét, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében átvállaljuk.
Az akció 2019.08.12-tõl 2019.10.30-ig tart.

A kedvezményes ár az operáción kívüli többletszolgáltatást (műtéti gallér ára, kórházi elhelyezés, egyéb beavatkozás, stb.) nem tartalmaz, de a műtét közben felmerülő gyógyszerköltségeket (pl. antibiotikum, vérzéscsillapító) magában foglalja. A kedvezményes áron felül az állatorvos nem számol fel további díjat a varratszedésért, de előre nem látható komplikációk esetén minden további költség a tulajdonost terheli.
Tüzelő szuka kutya nem vihető műtétre, a lehetséges időpontról kérjük, konzultáljon állatorvosunkkal.
Vemhes állat ivartalanításáért az állatorvos kezdeti stádiumban nem, de magas vemhesség esetén 3000 Ft felárat számíthat fel.

ivart_akcio_sirius2019.jpg

A kedvezményes ivartalanítási akcióra jelentkezni csak az Alapítványnál lehet, az akciós díjat a rendelőben kell kifizetni. Csak érdi állattartók jelentkezhetnek, az Alapítvány az akció időtartama alatt bármikor kérheti lakcímük igazolását. Egy tulajdonos legfeljebb két állattal vehet részt! Az akciós árakat csak addig tudjuk biztosítani, míg anyagi keretünk tart, így kérjük, vegyék figyelembe, hogy az állatok kedvezményes ivartalanítását most csak érdieknek szervezzük. Mi örülnénk a legjobban, ha több megyére kiterjedően tudnánk segíteni, de erre sajnos egyelőre nincs lehetőségünk.

Az állattartók állatonként egy 4 számjegyből álló kód alapján jogosultak a kedvezmény igénybevételére, melyet az Alapítványtól kapnak. A kódért jelentkezni telefonon vagy e-mail útján lehet, a sok megkeresés miatt türelmüket kérjük:
06 30 276-6071 vagy siriusalapitvany@gmail.com.

Az e-mailben a következő adatokat kérjük megadni: gazdi neve, címe, telefonszáma, hány kutya vagy macska, milyen nemű(ek), kutya esetén kb. súly vagy méret.

Részt vevő állatorvosok:

Dr. Fekete Balázs