Támogatott ivartalanítási akció érdi állattartóknak!
2017. május. 07. vasárnap, 18:35

05.25. A támogatott ivartalanítási akcióra sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük.
Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 07.30-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük!


Az akciót a dm Kft. támogatásából, az ÉRD Női Kézilabda csapat kiválóságainak köszönhetően tudjuk megvalósítani gazdával rendelkező érdi kutyák és macskák számára.
Ne higgyen a rémhíreknek! Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás!
Ha Ön eddig csak magas ára miatt nem tudta megoperáltatni kedvencét, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az akciós díjon felüli összeget a program keretében átvállaljuk.
Az akció 2017.05.10-tõl 2017.07.30-ig tart.ivart_akcio2017.jpg

A kedvezményes ár az operáción kívüli többletszolgáltatást (műtéti gallér ára, kórházi elhelyezés, egyéb beavatkozás, stb.) nem tartalmaz, de a műtét közben felmerülő gyógyszerköltségeket (pl. antibiotikum, vérzéscsillapító) magában foglalja. A kedvezményes áron felül az állatorvos nem számol fel további díjat a varratszedésért, de előre nem látható komplikációk esetén minden további költség a tulajdonost terheli.
Tüzelő szuka kutya nem vihető műtétre, a lehetséges időpontról kérjük, konzultáljon állatorvosunkkal.
Vemhes állat ivartalanításáért az állatorvos kezdeti stádiumban nem, de magas vemhesség esetén 2000 Ft felárat számíthat fel.

A kedvezményes ivartalanítási akcióra jelentkezni csak az Alapítványnál lehet, az akciós díjat a rendelőben kell kifizetni. Csak érdi állattartók jelentkezhetnek, az Alapítvány az akció időtartama alatt bármikor kérheti lakcímük igazolását. Egy tulajdonos legfeljebb két állattal vehet részt! Az akciós árakat csak addig tudjuk biztosítani, míg anyagi keretünk tart, így kérjük, vegyék figyelembe, hogy az állatok kedvezményes ivartalanítását most csak érdieknek szervezzük. Mi örülnénk a legjobban, ha több megyére kiterjedően tudnánk segíteni, de erre sajnos egyelőre nincs lehetőségünk.


Az állattartók állatonként egy 4 számjegyből álló kód alapján jogosultak a kedvezmény igénybevételére, melyet az Alapítványtól kapnak. A kódért jelentkezni telefonon vagy e-mail útján lehet, a sok megkeresés miatt türelmüket kérjük:
06 30 276-6071 vagy siriusalapitvany@gmail.com


Részt vevő állatorvosok:

Dr. Fekete Balázs
http://hungaropet.com/drbubu/

Városközponti Állatorvosi Rendelő
http://www.allatorvoserd.hu/

1271 olvasás
Megosztás:
Bejelentkezés
Az Ön azonosítóje le lett tiltva!
Hibás azonosító vagy jelszó!
Az azonosítót kötelező magadni!
A jelszót kötelező magadni!

Azonosító:

Jelszó: