Támogatott Ivartalanítási Program az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!
2022. október. 03. hétfő, 07:54

❗️A Támogatott Ivartalanítási Programba sajnos nem tudunk több állatot regisztrálni, az erre a célra elkülönített keretünket már át is léptük. Összesen 148 jelentkező kutya/cica műtétjét támogatjuk a programban.

Kérjük, hogy a regisztráltak ivartalanító műtéteit az eredeti terv szerinti ütemezésben, legkésőbb 2022.12.31-ig végeztessék el. Megértésüket köszönjük! ❗️


Örömmel értesítjük Önöket, hogy folytatjuk ivartalanítási programunkat az érdi állattartó lakosság kutyái és macskái számára, melynek célja, hogy a felelős állattartás jegyében minél kevesebb állat szülessen feleslegesen, csekély gazdihoz jutási eséllyel.
Ma Magyarországon több millió és egyre több kóbor állat él utcán éhezve, szenved biztos halálára várva sintértelepeken, többségük emberi felelőtlenség áldozatai. Minden megszülető kisállattal nő a túlszaporodás miatti halálesetek száma! Nem beszélve az ivarzással járó veszélyekről, betegségekről, balesetekről!

Ne higgyen a rémhíreknek! Állatvédő szervezetek százai tudják bizonyítani, hogy az ivartalanítás az egyetlen jó megoldás!

Ha Ön eddig csak magas ára miatt nem tudta megoperáltatni kedvencét, most, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány segítségével jelentős kedvezménnyel veheti igénybe az akcióban részt vevő állatorvosok szolgáltatását, mivel az önrészen felüli összeget a program keretében átvállaljuk.

A Program 2022.10.03-tól 2022.12.31-ig tart.

A programban részt vevő állatok az operáción kívül csak az alábbi szolgáltatásokat kapják, melyekért Önöknek nem kell fizetni:

- a műtét kapcsán felmerülő gyógyszerek (pl. antibiotikum, vérzéscsillapító)

- varratszedés

A sebvédelemről minden esetben a gazdinak kell gondoskodni.

Előre nem látható komplikációk esetén minden további költség a tulajdonost terheli.

Kutyák csak érvényes veszettség elleni oltással vehetnek részt, tüzelő szuka kutya nem vihető műtétre, a lehetséges későbbi időpontról kérjük, konzultáljon állatorvosunkkal.

Vemhes állat ivartalanításáért az állatorvos kezdeti stádiumban nem, de magas vemhesség esetén felárat számíthat fel.

⬇️⬇️⬇️

A Támogatott Ivartalanítási Programba jelentkezni csak az Alapítványnál lehet, az önrész díjat a rendelőben kell kifizetni. Csak érdi állattartók jelentkezhetnek, az Alapítvány a támogatás időtartama alatt bármikor kérheti lakcímük igazolását. Egy háztartásból legfeljebb két állat vehet részt! Az árakat csak addig tudjuk biztosítani, míg anyagi keretünk tart, így kérjük, vegyék figyelembe, hogy az állatok támogatott ivartalanítását most csak érdieknek szervezzük. Mi örülnénk a legjobban, ha több megyére kiterjedően tudnánk segíteni, de erre sajnos egyelőre nincs lehetőségünk.

Az állattartók e-mailben történő jelentkezésre kapott pozitív válasz után jogosultak a kedvezmény igénybevételére. A sok megkeresés miatt türelmüket kérjük! E-mail címünk:

siriusalapitvany@gmail.com

Az e-mailben a következő adatokat kérjük megadni: gazdi neve, címe, telefonszáma, kutya vagy macska, milyen nemű, kutya esetén kb. súly. Kérjük, jelezzék, hogy a diósdi, tárnoki és százhalombattai rendelők közül melyikhez irányítsuk (nem kötelező, csak ha ragaszkodnak hozzá).

Részt vevő állatorvosok:

Dr. Bogó Zsófia (Diósdi Állatorvosi Rendelő),

Dr. Fekete Balázs (Dr. Bubu Állatorvosi Rendelő, Tárnok; Olimpia Állatorvosi Rendelő, Százhalombatta),

Városközponti Állatorvosi Rendelő (Érd)

ivart_akcio2022_kisebb.jpg

878 olvasás
Megosztás:
Bejelentkezés
Az Ön azonosítóje le lett tiltva!
Hibás azonosító vagy jelszó!
Az azonosítót kötelező magadni!
A jelszót kötelező magadni!

Azonosító:

Jelszó: