Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány
Telefon:
06 30 276-6071 (Böjtös Andrea)
06 30 910-6987 (Böjtös Éva)
(Kérjük, a megadott telefonszámokat 9h és 16h között hívják. Előfordulhat, hogy elfoglaltságunk miatt nem tudjuk felvenni, ez esetben többször próbálják meg. Megértésüket köszönjük!)

Hétvégén és ünnepnapon hívható ügyeletes telefonszám (8 órától 17 óráig): 0630 449-3220

Email: siriusalapitvany@gmail.com
Adószám: 18707379-1-13
Bankszámlaszám: 10403136-49534949-49521015
(K&H Bank)
Nemzetközi számlaszám (IBAN):
HU23 1040 3136 4953 4949 4952 1015
SWIFT (BIC): OKHBHUHB

Hol tevékenykedünk: Érd és vonzáskörzete
Feladatunk: Érd Ebrendészeti telepének és állatmenhelyének üzemeltetése. Célunk, hogy a gyepmester által behozott kutyák a karanténidejük lejártával még egy esélyt kapjanak az életre; (cicákat nagyon korlátozott létszámban ideiglenes befogadóknál tudtunk elhelyezni), valamint gazdikeresés, örökbeadás. Elveszett-talált kutyusok nyilvántartása elsősorban Érdről és a környező településekről.
A menhelyen (humánus) altatást kizárólag gyógyíthatatlan, szenvedéssel járó betegség esetén tartunk elképzelhetőnek.

HA ELVESZTETTE A KUTYUSÁT, FELTÉTLENÜL ÉRDEKLŐDJÖN NÁLUNK! HETENTE TÖBB KÓBORLÓ KERÜL BE A GYEPMESTERI KARANTÉNBA!

HA KÓBORNAK TŰNŐ KUTYÁT LÁT ÉRDEN, A POLGÁRMESTERI HIVATAL INGYENESEN HÍVHATÓ ZÖLD SZÁMÁN JELENTHETI BE GYEPMESTERI INTÉZKEDÉS CÉLJÁBÓL.

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal
Zöld Szám: 06 80 204-571

Helyi gyepmester elérhetősége (csak Érden tud intézkedni):
Radics Zsolt: 0630 900-1837

Szombati, vasárnapi és ünnepnapi ügyeletes telefonszám (8 órától 17 óráig):
0630 449-3220

Az Érden működő Sirius Alapítvány által vezetett kutyamenhely fő célja és tevékenysége a gyepmester által összeszedett kutyák megmentése, hiszen a karanténidő után elaltatnák őket. Így akit csak lehet, átviszünk a menhelyre, beoltatunk és gazdit keresünk neki.

A MÁSOK ÁLTAL ÉRDEN TALÁLT VAGY "FELESLEGESSÉ VÁLT" ÁLLATOKAT CSAK AKKOR TUDJUK BEFOGADNI, HA NINCS ÉPP TELTHÁZ, ÉS ÍGY IS LEHETŐSÉGET LÁTUNK A GYEPMESTERI TELEPRŐL KIMENTENI AZ EBEKET.

A Telep látogatási ideje:

hétköznap 10-16h
szombaton 10-16h
vasárnap ZÁRVA

orokbefogadas.jpg

MEGKÖZELÍTHETŐ:

A menhely címe 2440 Százhalombatta, Bentamajor, hrsz. 2982/3.
Érd és Százhalombatta között a 6-os főút mellett található, a 25.
kilométerkövet kb. 200 méterrel elhagyva közvetlenül a körforgalom előtt kell balra
fordulni a murvázott földútra (a műhelyeknél).
AUTÓPÁLYÁRÓL:
M6-ról a Százhalombatta Észak lehajtónál kell lejönni, a körforgalomból Érd irányában kihajtani és közvetlenül utána (néhány méter) jobbra bekanyarodni a murvás útra.
Mindkét esetben tábla jelzi a bekötőutat, melynek felirata ÉRD MJV EBTELEP.

Tömegközlekedéssel:

A Telepet az Érdről Százhalombattára közlekedő távolsági busszal lehet elérni, a Benta-Puszta megállónál kell leszállni, és visszagyalogolni a körforgalomnál induló bekötőútra a műhelyek mellett (kb. 5 perc).

Folyamatosan szükségünk volna segítő kezekre, takarókra a kutyák alá, vödrökre, fertőtlenítő- és tisztítószerekre, stb. De aki eleséggel vagy pénzzel támogatná tevékenységünket, azt is köszönettel vesszük az állatkák nevében!