Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány
Telefon:
06 30 276-6071 (Böjtös Andrea)
06 30 910-6987 (Böjtös Éva)

(Kérjük, a megadott telefonszámokat lehetőség szerint 9h és 16h között hívják. Előfordulhat, hogy elfoglaltságunk miatt nem tudjuk felvenni, ez esetben később próbálják meg. Köszönjük!)

Email: siriusalapitvany@gmail.com
Adószám: 18707379-1-13
Bankszámlaszám: 10403136-49534949-49521015
Nemzetközi számlaszám (IBAN):
HU23 1040 3136 4953 4949 4952 1015
SWIFT (BIC): OKHBHUHB

Hol tevékenykedünk: Érd és vonzáskörzete
Feladatunk: Érd Ebrendészeti telepének és állatmenhelyének üzemeltetése. Célunk, hogy a gyepmester által behozott kutyák a karanténidejük lejártával még egy esélyt kapjanak az életre; (cicákat nagyon korlátozott létszámban ideiglenes befogadóknál tudtunk elhelyezni), valamint gazdikeresés, örökbeadás. Elveszett-talált kutyusok nyilvántartása elsősorban Érdről és a környező településekről.
A menhelyen (humánus) altatást kizárólag nagyon indokolt esetben tartunk elképzelhetőnek.

HA ELVESZTETTE A KUTYUSÁT, FELTÉTLENÜL ÉRDEKLŐDJÖN NÁLUNK! HETENTE TÖBB KÓBORLÓ KERÜL BE A GYEPMESTERI KARANTÉNBA!

HA KÓBORNAK TŰNŐ KUTYÁT LÁT ÉRDEN, A POLGÁRMESTERI HIVATAL INGYENESEN HÍVHATÓ ZÖLD SZÁMÁN JELENTHETI BE GYEPMESTERI INTÉZKEDÉS CÉLJÁBÓL.

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal
Zöld Szám: 06 80 204-571

Helyi gyepmester elérhetősége (csak Érden tud intézkedni): Radics Zsolt: 0630 900-1837
Szombati, vasárnapi és ünnepnapi ügyeletes telefonszám (8 órától 18 óráig): 0630 449-3220

Az Érden működő Sirius Alapítvány által vezetett kutyamenhely fő célja és tevékenysége a gyepmester által összeszedett kutyák megmentése, hiszen a karanténidő után elaltatnák őket. Így akit csak lehet, átviszünk a menhelyre, beoltatunk és gazdit keresünk neki.

A MÁSOK ÁLTAL ÉRDEN TALÁLT VAGY "FELESLEGESSÉ VÁLT" ÁLLATOKAT CSAK AKKOR TUDJUK BEFOGADNI, HA NINCS ÉPP TELTHÁZ ÉS ÍGY IS LEHETŐSÉGET LÁTUNK A GYEPMESTERI TELEPRŐL KIMENTENI AZ EBEKET.

A Telep látogatási ideje:

hétköznap 10-16h
szombaton 10-16h
vasárnap ZÁRVA

orokbefogadas.jpg

MEGKÖZELÍTHETŐ:

A menhely címe 2440 Százhalombatta, Bentamajor, hrsz. 2982/3.
Érd és Százhalombatta között a 6-os főút mellett található, a 25.
kilométerkövet kb. 200 méterrel elhagyva közvetlenül a körforgalom előtt kell balra
fordulni a murvázott földútra (a műhelyeknél).
AUTÓPÁLYÁRÓL:
M6-ról a Százhalombatta Észak lehajtónál kell lejönni, a körforgalomból Érd irányában kihajtani és közvetlenül utána (néhány méter) jobbra bekanyarodni a murvás útra.
Mindkét esetben tábla jelzi a bekötőutat, melynek felirata ÉRD MJV EBTELEP.

A Telep (GPS) koordinátái:

N 47.33621°

E 18.89732°

Tömegközlekedéssel:

A Telepet az Érdről Százhalombattára közlekedő távolsági busszal lehet elérni, a Benta-Puszta megállónál kell leszállni, és visszagyalogolni a körforgalomnál induló bekötőútra a műhelyek mellett (kb. 5 perc).

Folyamatosan szükségünk volna segítő kezekre, takarókra, szőnyegekre a kutyák alá, vödrökre, fertőtlenítő- és tisztítószerekre, stb. De aki eleséggel vagy pénzzel támogatná tevékenységünket, azt is köszönettel vesszük az állatkák nevében!