Befogadókat keresünk!
2017. június. 28. szerda, 22:11

Kedves Állatbarát! A Sirius Alapítvány a legnagyobb igyekezete ellenére sem tud minden rászoruló állatot befogadni. Sajnos a korlátozott férőhelyek miatt folyamatos teltházzal üzemel az érdi menhely már évek óta. Még nagyobb problémát okoz a környéken a felelőtlenül szaporodni hagyott macskák rohamosan növekvő létszáma.

Alapítványunk egyelőre nem rendelkezik macskák befogadására alkalmas menhellyel, anyagi lehetőségeink pedig egyre csökkennek. Kérjük, akinek módjában áll, segítse munkánkat anyagi támogatással vagy árva kölyökállatok ideiglenes elhelyezésével. Az "ideiglenes befogadó" jelentése, hogy az állat(ok) gondozását addig vállalja, míg végleges örökbefogadót találunk neki(k). Erre az időre alapítványunk vállalja az állatok eleségének támogatását és természetesen új gazdi keresését. Kölyökkutyák esetében az első két oltásig történő elhelyezés - ami kb. 20-25 nap -, életmentő lehet (az oltásokat természetesen mi vállaljuk)! Ha Ön szeretne segíteni egy bajba került állaton ideiglenes befogadásával, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon (06 30 276-6071) vagy e-mailben (siriusalapitvany@gmail.com).

cica_szoptat.jpg