Sirius Állatbaráti Kör
2010. szeptember. 07. kedd, 20:07
Megalakultunk!

allatbarat_kor_logo.jpg

A Sirius Állatbaráti Kör érdi állatbarátok és a Sirius Alapítvány kezdeményezésére alakult. Elsődleges célunk, hogy Érden és környékén elősegítsük a felelős állattartás kialakulását, tervezett programjaink a menhely támogatásán túl a figyelemfelhívást szolgálják. Minden csatlakozót szeretettel várunk, aki fontosnak tartja, hogy ne legyenek rossz körülmények között tartott, bántalmazott, utcán kóborló szerencsétlen kutyák és macskák.

Az Állatbaráti Kör tagja bármely 14 életévet betöltött magánszemély vagy akár cég (szervezet) lehet, aki/amely a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány tevékenységével és céljaival egyetért, és magatartásával, környezetének szemléletformálásával a társállatok kulturált tartásáért folytatott küzdelemben részt vállal.

A Sirius Állatbaráti Kör tagjai időről időre a menhelyen vagy egy megbeszélt helyen találkozhatnak és gyűléseket, klubesteket szervezhetnek. Példamutató programokat tartunk közintézményekben, iskolákban. Nyilvános rendezvényeinkre tekintélyes vendégeket is meghívunk, hogy személyes megjelenésükkel hitelesítsék kezdeményezésünket, erősítsék aktuális célkitűzéseink komolyságát.

Várjuk az ötleteket és a jelentkezőket!