Köszönjük az 1%-ot!
2018. október. 24. szerda, 21:57

Köszönjük Támogatóinknak!
Az idei évben 1321 kedves felajánló adta személyi jövedelemadója egy százalékát alapítványunknak, mely létfontosságú támogatás ahhoz, hogy védenceink megfelelő ellátásban részesülhessenek.
A kiutalt összeg 5.985.934 forint, hálásan köszönjük!
A menhelyen élő kutyákat és befogadóknál lévő macskákat csak a felajánlott egy százalékból és adományokból tudjuk ellátni!

A nagy létszámú kutyamenhelyet Érd Önkormányzatának támogatásával tudjuk fenntartani, a három állandó gondozó és két éjjeliőr bérét (járulékokkal), az energia költségét, kommunális és veszélyes hulladék elszállíttatását, a fertőtlenítést, a víztisztító berendezés üzemeltetését, és minden karbantartást ebből finanszírozunk.
Az Önök felajánlásait teljes egészében az állatok élelmezésére és állatorvosi ellátására, betegek és sérültek gyógykezelésére fordítjuk!
Köszönjük, hogy látható munkánk és teljesítményünk alapján ilyen sokan támogatják erőfeszítésünket - hiszen 2018-ban egy fillért sem költöttünk kampányhirdetésekre!

Itt lehet megtekinteni, melyik szervezet pontosan mennyi kiutalásban részesült ebben az évben:
NAV Közlemény

EGYSZAZ_koszonet2018.jpg