Nyitvatartási időnk megváltozott!

Hírek, 2010. június. 18. péntek, 21:35, 1995 olvasás

​Kedves Olvasónk! Tájékoztatjuk, hogy az érdi Ebrendészeti Telep és Állatmenhely nyitvatartási ideje 2010 június 1-től megváltozik. Látogatási idő: hétfőtől szombatig 10-16 óráig, vasárnap zárva! Állatot örökbefogadni pénteken 13-16-ig, szombaton 10 és 16 óra között, ezen kívül előre egyeztetett időpontban lehet!
Beszámoló a 2009-es őszi ivartalanítási akciónkról

Hírek, 2010. április. 11. vasárnap, 00:00, 1110 olvasás

​Örömmel tapasztaltuk a hatalmas érdeklődést a Sirius Alapítvány lakossági kutya-cica ivartalanítási akciójával kapcsolatban. A jelentkezők nagy száma bizonyítja, hogy sokan felismerték a felesleges szaporulat megállításának, a felelős állattartás fontosságát. Az akcióban részt vevő állatorvosok kiválóan dolgoztak, az NCA pályázatán nyert összegből 3 hónap alatt összesen 300 házikedvenc ivartalanító műtétjét tudtuk finanszírozni. Az egyes operációk költségéhez a gazdiknak így csupán kevesebb, mint a teljes ár felét kellett befizetniük.
A 10 legrosszabb kifogás macskák ivartalanítására

Hírek, 2008. október. 19. vasárnap, 21:29, 1117 olvasás

​Az utóbbi időben egyre vészesebb méreteket ölt a feleslegesen született macskák száma, pedig a felelős állattartáshoz nyilvánvalóan hozzátartozik, hogy macskánkat (vagy kutyánkat) ivartalaníttassuk. Nincs olyan érv, mely a szaporítás/szaporodni hagyás mellett szólna, hisz ilyen mennyiségű kisállat elhelyezését száz menhely sem tudná biztosítani, nem beszélve törékeny lelkivilágukról, betegségekre fogékony alkatukról, mely könnyen vesztüket is okozhatja tömeges tartásmód mellett. Miért is nem látjuk végre be, hogy az egyetlen megoldás az ivartalanítás? Nézzük!
Veterán kutyakiállítás augusztus 17-én Százhalombattán

Hírek, 2008. augusztus. 02. szombat, 22:00, 1131 olvasás

​A MEOE (Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete) Érdi Szervezete 2008. augusztus 17 - én VETERÁN SHOW -t rendez a százhalombattai Sportcsarnokban CAC cím kiadásával.A rendhagyó eseményen meghívott vendégként részt vesz az érdi kutyamenhelyet vezető Sirius Alapítvány is. Ezúton is köszönjük a lehetőséget a szervezőknek! A helyszínen TOMBOLA sorsolás is lesz, melynek vásárlásával a menhelyen élő állatokat segíthetik. Minden kedves Érdeklődőt szeretettel várunk!
Túl sok a kóbor eb...

Hírek, 2008. július. 28. hétfő, 16:45, 1198 olvasás

​Téma a házikedvencek túlszaporodása. Cikk Magyar Ágnes Zsófia tollából. BH05_14.pdf
Sikeres 1 és 2 forintos gyűjtő akció!

Hírek, 2008. június. 08. vasárnap, 22:27, 1126 olvasás

​Aprópénzből eleség lett! Köszönjük!
Benne voltunk az Érdi Újságban

Hírek, 2008. január. 30. szerda, 22:14, 1573 olvasás

Ezúton köszönjük a megjelenési lehetőséget az Érdi Újságnak, és az őszinte cikket Ádám Katalinnak.
Kutyamentés Sopronból

Hírek, 2006. március. 14. kedd, 19:52, 1254 olvasás

​Szörnyű hír rázta meg az állatbarátokat néhány hete. Egy soproni férfi több száz kutyát tartott embertelen körülmények között saját birtokán. A soproni kutyatelepről megmentett kutyák Magyarország különböző részeibe kerültek egyelőre megfigyelésre és regenerálódásra, állatmenhelyekre, alapítványokhoz. A Sirius Alapítvány hely szűkében két szuka kutyusnak tudott átmeneti menedéket biztosítani.
« első oldal   |   előző oldal   |   Összesen 48 db. listázva 41-48   |   következő oldal   |   utolsó oldal »